Název | Množství a jednotka |
---|---|
čočka | 300 g |
uzenáč | 200 g |
cibule | 2 ks |
pórek | 1 ks |
mrkev | 2 ks |
rajčatový protlak | 1 lžíce |
červené víno | 100 ml |
hovězí vývar | 1 1/2 l |
bobkový list | 1 ks |
hřebíček | 4 ks |
česnek | 2 stroužky |
pepř | |
sůl | |
pažitka nebo petrželka |
Postup: Brokolici uvaříme v osolené vodě doměkka. Vodu slijeme, brokolici dáme do misky... zobrazit recept
Postup: Tuříny oloupeme (stejně jako kedlubny) a nakrájíme na kostky nebo nahrubo... zobrazit recept
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Vepřová líčka očistíme, osušíme, (můžou být i telecí líčka, hovězí, nebo taky... zobrazit recept
Postup: Do mixéru vlijeme jednu plechovku neslazené tatry, jedno salko, přidáme čtyři... zobrazit recept
Napíšu, jak jsem se toho chopila já – třeba to někomu, kdo se ještě neodhodlal,... zobrazit článek
Stylová restaurace, která nabízí valašské speciality, steaky na grilu, domácí...